Successos

Llibertat amb càrrecs pel detingut per segrestar i violar una dona a Terrassa

El jutge remet el cas a un jutjat de violència masclista

No podrà sortir del país i té una ordre d’allunyament i incomunicació amb la víctima

El jutge del jutjat d’Instrucció 4 de Terrassa ha deixat aquest dijous en llibertat provisional amb càrrecs l’home detingut a Terrassa acusat de violar i segrestar una dona en una cabanya de Terrassa. Segons un comunicat del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ( TSJC ), el jutge, a falta del resultat de les proves del laboratori ha decretat la llibertat provisional de l’investigat, li ha imposat l’obligació de personar-se setmanalment davant del jutge i li ha retirat el passaport. A més, li ha imposat una ordre de protecció de la víctima, de manera que se li prohibeix la comunicació de qualsevol mena amb ella. El magistrat ha derivat el cas a un jutjat de violència masclista perquè s’ha constatat relació afectiva entre els dos.

El presumpte agressor també té l’obligació de mantenir una distància mínima de 500 metres del lloc de residència, treball, estudis o una altra circumstància.

La dona segrestada en una cabanya d’una zona boscosa de terrassa, prop del barri de Les Fonts, va ser alliberada dimarts al matí. L’home que suposadament l’havia retingut està acusat d’agressió sexual, detenció il·legal, amenaces, lesions i d’un delicte contra la salut pública.

El presumpte autor dels delictes és un home de 35 anys amb una cinquantena de detencions previs. Una persona de l’entorn de la víctima va denunciar a la policia dimarts la seva desaparició. La detenció es va fer poc abans de la una del migdia. Posteriorment, la noia va ser traslladada a un centre hospitalari.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia