Successos

El jugador de rugbi desaparegut a Barcelona va dir en un vídeo que la seva vida corria perill

Levi Davis hi afirmava que l’extorsionaven amb un vídeo de contingut sexual

El jove va ser vist per darrera vegada en un pub irlandès de la Rambla la passada tardor

El jugador de rugbi britànic Levi Simeon Davis, desaparegut a Barcelona la passada tardor, va difondre un vídeo en què explica que la seva vida corre perill i que és víctima d’una trama de corrupció policial i política.

Al vídeo, que ja no es pot veure però que es va publicar breument al seu perfil d’Instagram, hi explica que no se sent segur i l’estaven extorsionant amb uns vídeos que persones que eren de la seva confiança havien gravat mentre tenia sexe i anava drogat, informa l’ACN.

També hi diu que va posar el cas, que considera una violació, en mans de la policia britànica i que tot el que els va dir va acabar sabent-ho el grup de persones que afirma que l’han estat assetjant.

El jove, que quan va desaparèixer tenia 24 anys, va ser vist per darrer cop el 29 d’octubre de 2022 al pub irlandès The Old Irish Pub de la Rambla de Barcelona. Uns dies després es va localitzar el seu passaport a la zona del port, on Levi podia haver arribat a peu des del bar.

La seva família del jugador de rugbi ha demanat que es rastregin les aigües del port perquè no descarten que el jove fos la persona que el tripulant d’un vaixell de creuer va assegurar que havia vist a l’aigua la matinada del 30 d’octubre



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia