Successos

POLICIAL

Palafrugell detecta infraccions de trànsit amb un dron

La campanya de control feta l’última setmana per la Policia Local ha acabat amb 36 denuncies per posar en risc a persones o conductors en el terme municipal

La Policia Local de Palafrugell fa campanyes periòdiques per detectar infraccions al volant dins del nucli urbà de la població. Aquesta última setmana n’ha fet una en la qual han denunciat fins a 36 conductors per cometre infraccions diverses que comportaven risc per a persones o per a conductors.

En aquesta campanya, han comptat amb la visió que ofereix el dron de la Policia Local, que ajuda a detectar segons quins comportaments a vista d’ocell en la trajectòria del vehicle. Així, especialment s’han detectat cotxes que se saltaven el semàfor situat abans de l’entrada al carrer Ample i, d’altra banda, també un elevat nombre de cotxes que a la sortida de la zona dels bombers, no respectaven el senyal de prohibició i accedeix irregularment a la via.

S’ha tancat la campanya amb 36 denúnciesa: set per no respectar senyals de trànsit; quatre per saltar-se un semàfor en vermell; una per un drogotest positiu; dues per alcoholèmies positives; nou per utilitzar dispositius mòbils i tretze per conduir sense portar el cinturó de seguretat posat.

La Policia Local programa al llarg de l’any diverses campanyes de control sobre infraccions a les ordenances municipals, ja siguin de circulació o de civisme. També es fan campanyes de control de trànsit (seguretat dels vianants, velocitat, alcoholèmia+drogues, seguretat passiva, Vehicles de Mobilitat Personal (VMP).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia