Successos

Set morts en un atac a una escola de Nashville

Tres nens, tres adults i la jove atacant van morir en un nou incident amb rifles en un centre educatiu dels EUA

Set persones han mort als Estats Units, en un nou atac amb armes a un centre educatiu. ena quest cas En aquest cas va ser a Nashville, quan una jove ha entrat amb diversos rifles i una pistola a una escola cristiana. L’adolescent ha començat a disparar als nens que trobava a la porta i els mestres que hi havia a l’entrada. Uns agents de policia han sentit els trets i en entrar al recinte han abatut l’atacant. Els agents havien sentit un tret a la segona planta i hi haurien oujat fins a trobar la jove atacant.

El centre The Covenant que va patir l’atac acollir anormalment dos centenars de nens d’educació preescolar i fins els 11 anys. Es desconeix encara si hi havia algun lligam entre l’agressora i el centre.

En aquest primer trimestre de l’any 2023 ja s’han produït una trentena d’incidents amb armes de foc en escoles dels Estats Units. Segons l’entitats que reculla la informació ja hi ha hagut vuit morts i 23 ferits. La Casa Blanca ha aprofitat el seu missatge immediat de condol a les famílies de les víctimes per reivindicar, un cop més, la regulació de la tinença d’armes de foc. En aquest sentit, l’administració de Joe Biden reclama al Congrés que endureixi la legislació que permet el comerç d’ames de foc a força estats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia