Punt divers

El Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre aprova el conveni amb Justícia per posar en marxa el servei de mediació familiar

TERRES DE L'EBRE

El ple del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre ha aprovat el conveni de col·laboració amb el Departament de Justícia que ha de permetre posar en marxa el servei d'informació a la mediació familiar en el marc del servei de mediació comunitària. Amb aquest acord, el Consell Comarcal vol iniciar un servei de mediació per facilitar la solució de problemàtiques sorgides en el marc d'una separació o divorci. Per això, la seu de l'ens esdevindrà un punt d'informació en l'àmbit de la mediació familiar. D'altra banda, també es donarà el servei de mediació comunitària, que es presentarà el pròxim 13 de desembre. L'objectiu d'aquests serveis és que els riberencs no hagin de recórrer a la justícia ordinària i, amb l'ajuda d'un mediador, es puguin solucionar els problemes parlant.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.