Punt divers

Un xoc entre dues motocicletes causa un ferit greu a Flix

TERRES DE L'EBRE

Un xoc entre dues motocicletes ha causat un ferit greu aquest diumenge al matí Flix (Ribera d'Ebre), segons ha informat la Direcció General de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvament. L'accident s'ha produït poc després de dos quarts de deu del matí al quilòmetre 92,3 de la carretera C-12. Una de les motos ha impactat amb la tanca de protecció i el conductor s'ha amputat una cama. Es tracta d'un jove de 26 anys, Roger P. L., que ha estat traslladat amb helicòpter medicalitzat a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona. L'altre motorista ha resultat il·lès. Al lloc de l'accident hi han treballat tres dotacions de bombers i diversos efectius dels Mossos d'Esquadra.

Amb aquest, ja són dos els accidents de motocicleta aquest diumenge. L'altre sinistre ha tingut lloc poc després de dos quarts del nou del matí al quilòmetre 867 de la N-420 a Riudoms on una motocicleta ha xocat contra un cotxe i, com a conseqüència, ha mort el motorista.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.