Successos

successos

tarragona

Dos anys de la desaparició d'una portera de Tarragona i el seu cunyat

El jutjat que porta el cas ha prorrogat de nou el secret de sumari

El lletrat de la família diu que hi ha 12 indicis contra un persona que podria estar darrere del succés

Continuen les incògnites sobre la misteriosa desaparició d'una veïna dels Pallaresos, Julia Lamas, i el seu cunyat, Maurici Font, que havia treballat com a zelador i també residia en aquest mateix municipi del Tarragonès. Els seus familiars fa dos anys que no reben cap mena de notícia i, durant aquest temps, el seu advocat, Pere Sutil, explica que han patit un buit d'informació per part dels Mossos d'Esquadra, ja que no els han traslladat detalls sobre quina és la línia d'investigació que estan duent a terme per localitzar-los i, per tant, això els fa sospitar que les actuacions policials estan parades. El lletrat manifesta, així mateix, que presentarà un recurs al jutjat perquè ja s'ha prorrogat múltiples cops el secret de sumari del cas i afegeix que, tot i que la policia no ha efectuat per ara detencions, tot apunta que “Julia i Maurici no haurien marxat de forma voluntària”: “En el sumari, hi consten almenys dotze indicis contra una mateixa persona que estem convençuts que podria estar darrere del succés”.

Quan es va produir la desaparició, Julia tenia 56 anys i treballava de portera al bloc número 108 de la rambla Nova de Tarragona. També des de feia uns anys era la parella d'un veí dels Pallaresos al qual, curiosament, un detectiu que ha contractat la família ja havia investigat als anys noranta, ajudant a resoldre un doble crim a l'Ebre –el 1993, l'home va ser condemnat a 57 anys de presó per la mort de la seva esposa i el seu fill–. Paral·lelament, el cunyat de Lamas tenia 50 anys i estava jubilat. Des del març del 2009, no s'han originat moviments als seus comptes i, a més, la policia veu estrany que ell no hagi anat a cap centre sanitari, tenint en compte que era diabètic i s'havia de medicar diàriament.

LA DATA

27.03.09
Des d'aquest dia, els familiars de Julia i Maurici, que habitaven als Pallaresos, no en tenen notícies.

En espera de les proves d'ADN a a una dona

L'advocat de la família de Julia i Maurici reclama als Mossos conèixer els resultats d'unes proves d'ADN d'unes restes de dona aparegudes en una àrea de descans de l'AP-7 de Tarragona, l'octubre de 2009. També els pares d' Aurora Mancebo, desapareguda el 2004, no entenen que encara no s'hagi extret el perfil genètic un any i mig després de la troballa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.