Successos

Policial

Afirma que la roba de policia la va comprar per Internet

El noi que els Mossos van arrestar dimarts a Vic perquè tenia tota una col·lecció de roba de diferents cossos policials va assegurar que la indumentària i els estris els havia comprat legalment a través d'un portal d'Internet. Una versió que els Mossos consideren poc creïble.

Entre les peces de roba que els Mossos van trobar dins d'un Porsche hi havia una samarreta amb la inscripció de la policia de Platja d'Aro, diverses peces d'uniforme de la Guàrdia Civil, una gorra de la policia local de Montmeló, una armilla antibales, botes de policia, manilles, una funda de pistola i un penjoll amb placa de policia. Al detingut també se li van comissar 1.200 euros en efectiu.

La policia de Platja d'Aro ja ha analitzat la fotografia de la seva samarreta trobada a Vic i ha arribat a la conclusió que és falsa, ja que les lletres són substancialment diferents i també perquè el seu model no té cremallera, mentre que la que tenia el detingut porta cremallera a la part del coll. La Guàrdia Civil també està analitzant si la roba és autèntica o si es tracta també d'una imitació.

D'entrada al noi arrestat se li va imputar un delicte d'usurpació de funcions públiques i s'està investigant si havia usat el material per perpetrar algun delicte. Té antecedents a Eivissa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia