Un venedor de l'ONCE del Vallès dóna per primer cop tots els premis del Cuponàs

Catalunya és la zona de l'Estat on més cops ha tocat el sorteig, que ha repartit 140 milions d'euros

Francisco Araque, amb el punt de venda en un quiosc de la plaça del Montseny, al costat de l'ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor, és el primer venedor de l'Estat que dóna tots els premis del sorteig del Cuponàs de l'ONCE. En total, Francisco Araque ha repartit 14 milions d'euros del sorteig de divendres; un premi de 9 milions d'euros a la sèrie 093; cinc de 150.000 de les sèries 042, 084, 100, 117 i 126; i 129 de 135.000 euros.

Buscant els guanyadors

Aquesta no és la primera vegada que aquest venedor reparteix premis. Araque, que fa 27 anys que està afiliat a l'ONCE, va repartir fa uns anys alguns premis majors a la població de Sant Adrià de Besòs. Ara feia anys que estava treballant a Sant Antoni de Vilamajor, tot i que també venia cupons a altres poblacions de la zona com ara Sant Pere de Vilamajor, Cardedeu, Granollers i Llinars del Vallès. Tot i això, es creu que la majoria de cupons premiats estan venuts a Sant Antoni de Vilamajor. Diversos veïns es van concentrar ahir al mercat de la població –on Araque també ven cupons– per tal de saber qui eren els beneficiats.

Catalunya, de sort

Amb aquesta ja són deu les vegades que aquest any ha tocat a Catalunya un dels premis del sorteig del Cuponàs de l'ONCE, l'indret de l'Estat en què més vegades ha tocat. Això fa que sigui també el lloc on s'han repartit més diners. En total, els catalans ja han guanyat, des de començament d'any, 140 milions d'euros en premis de l'ONCE.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.