Successos

Successos

Les càmeres permeten detenir un lladre a Alella

Les càmeres de lectura de matrícules instal·lades a Alella han permès la detenció d'un presumpte lladre. Els fets van passar dimarts passat, quan la policia local va rebre l'alerta del sistema per la presència d'un cotxe sostret amb dos ocupants, que havia estat robat fa uns dies a Sant Cugat del Vallès i que estava inclòs dins de la llista de vehicles sospitosos de ser utilitzats per a robatoris amb força a domicilis. Els agents van començar aleshores una recerca del vehicle per la carretera i els camins forestals del nucli de Font de Cera, al temps que es va alertar als Mossos d'Esquadra i es va avisar la xarxa policial. Minuts més tard el cotxe va ser aturat per la policia local de Vilanova del Vallès i es va aconseguir enxampar un dels dos ocupants. El conductor, però, va fugir a peu per una zona boscosa i va abandonar diferents estris (uns guants, un tornavís, un mòbil i una tauleta), que van ser recuperats, i va començar una recerca per la zona per part de Mossos d'Esquadra, la policia local de Vilanova del Vallès i el suport d'un helicòpter. Malgrat tot, no es va aconseguir detenir aquest segon ocupant.

El sistema de control d'accés de vehicles es va instal·lar el juliol de 2016 en una vintena de punts estratègics del municipi maresmenc, com a mesura preventiva per intentar reduir el número de robatoris a domicilis.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia