Cop policial als camells del Turó de la Peira

Els Mossos d'Esquadra detenen una desena de persones, quatre de les quals en aquest barri, per tràfic d'haixix i cocaïna

El gros de l'operació es va dur a terme ahir als voltants del Turó de la Peira, al districte de Nou Barris de Barcelona. A les set del matí, desenes d'agents d'unitats operatives dels Mossos i la Guàrdia Urbana de Barcelona van accedir amb els gossos a quatre domicilis del barri, situats als carrers Pedrell, Vall d'Ordesa, Cadí i Beret. Els agents van escorcollar els pisos durant hores i, després, van arrestar quatre persones, totes de nacionalitat espanyola, a les quals s'acusa de traficar amb cocaïna i haixix al districte de Nou Barris. De manera simultània, els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana van escorcollar un pis del carrer Aragó, a l'Eixample, i van detenir-hi un home marroquí, i la policia catalana va detenir a Barberà del Vallès un home resident a Barcelona. La batuda va continuar a la tarda. Els Mossos i la Guàrdia Urbana van fer quatre registres més al barri del Turó de la Peira i van detenir dues persones. També es van tramitar tres denúncies per tinença de substàncies estupefaents

Aquesta operació, que es manté oberta, va començar el 3 de desembre, quan els Mossos van detenir tres persones que estaven traficant amb cocaïna al Turó de la Peira. Els agents els van intervenir prop d'un quilo d'aquesta droga. Des de llavors, la policia ha arrestat una desena de persones, segons van confirmar fonts policials, la majoria de les quals amb antecedents. El cas està sota secret de sumari.

Una família es queixa de la contundència policial

La família d'un dels detinguts al Turó de la Peira va denunciar ahir el «maltractament» que van rebre per part dels Mossos. «M'han tirat a terra i m'han colpejat», assegura la mare de l'arrestat, que té prop de 80 anys, està greument malalta i té problemes a les cames. «Ens han tractat pitjor que als terroristes», afirma la dona. El nebot del detingut, per la seva banda, va reclamar «justícia». «No tenen dret a fer el que han fet», explica el nebot, que no descarta denunciar els Mossos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.