Successos

judicial

crim del cunyat

Un deute pendent, possible mòbil del crim del cunyat

Josep Puig-gros ha declarat que Eduard Ardiaca devia diners a molta gent, però els investigadors sospiten que era l’homicida qui tenia deutes importants amb la víctima

Un afer de diners. El crim d’Eduard Ardiaca a mans de, presumptament, el seu cunyat Josep Puig-gros té un mòbil econòmic. Aquesta és la principal hipòtesi dels investigadors dels Mossos d’Esquadra, després de començar a estudiar els últims moviments bancaris fets pel detingut i de verificar la veracitat dels detalls aportats en la seva declaració judicial. Puig-gros, natural de Benavent de Segrià i empresari carni de fama, ha declarat que no té res a veure amb el crim d’Eduard Ardiaca i ha afirmat que la víctima passava dificultats econòmiques que l’havien portat a demanar diners a diverses persones. D’aquesta manera, Puig-gros tracta d’obrir la porta a la hipòtesi que darrere del crim del seu cunyat hi hagi una revenja per deutes. De fet, l’empresari fins i tot ha arribat a posar de manifest que havia vist personatges sospitosos rondant pels afores de l’empresa dies abans del crim.

Ara bé, la policia manté una línia d’investigació que s’allunya força del relat dels fets aportat pel detingut. Els investigadors estan recopilant dades de l’historial econòmic de Puig-gros per aclarir en quina situació econòmica es trobava ell. Josep Puig-gros feia anys que es dedicava al negoci de la carn i no amagava la seva ambició per esdevenir un referent del sector a les comarques de Lleida. Va aconseguir desplegar una xarxa de vuit botigues, i l’obrador de Torre-serona, on precisament van descobrir casquets de bala, havia representat una important inversió econòmica per a Puig-gros. Els Mossos tracten d’aclarir d’on van sortir els diners per finançar l’obra.

Mentrestant, ell ha negat en tot moment tenir cap relació amb el crim del seu cunyat.

LA DATA

19.06.17
va ser el dia que va desaparèixer Ardiaca. Se’l va veure per últim cop a Albesa i se’l va trobar mort a Barcelona.

Moviment de cerca a les xarxes socials

La desaparició d’Eduard Ardiaca, dilluns de la setmana passada, va generar tot un moviment d’avisos a les xarxes socials per mirar de trobar algú que pogués donar alguna pista que ajudés a localitzar-lo. Ardiaca havia estat vist per última vegada a Albesa. Anava amb el Volkswagen Golf gris dins del qual, quatre dies més tard, va aparèixer mort a Barcelona. Fins i tot la Guàrdia Civil va demanar ajuda per localitzar-lo. Mentre el buscaven, els Mossos s’afanyaven a detenir Josep Puig-gros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia