Successos

Tribunals

El judici pel crim dels Pallaresos es farà al novembre

L’agent immobiliari Ramon Franch s’asseurà al novembre al banc dels acusats de l’Audiència de Tarragona com a presumpte autor de la mort de Carme Gallart, la veïna dels Pallaresos (Tarragonès) que està desapareguda des de fa més de dos anys. Més de cent testimonis estan citats a declarar en aquest judici, que se celebrarà del 3 al 17 de novembre en sessions de matí i tarda.

La constitució del jurat popular es portarà a terme el dia 3, mentre que la declaració de l’acusat està prevista pel dia 15, segons ha determinat el magistrat president de la secció quarta. Segons el fiscal, que sol·licita una pena de quinze anys de presó per homicidi, Ramon Franch va decidir matar Carme Gallart i desfer-se del seu cos per evitar la celebració d’un judici en què ella l’acusava d’estafa. Els Mossos d’Esquadra sospiten que Franch hauria ocultat el cos en algun indret del Pirineu. Per la seva banda, l’acusació particular demana vint anys de presó.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia