Successos

Successos

Els Mossos mantenen la cerca al pantà de Susqueda

Es van tornar a activar ahir agents de la unitat aquàtica, així com patrulles de la comissaria de Santa Coloma

El dispositiu continuarà la setmana vinent

Persisteixen els rastrejos a Susqueda per part dels Mossos d’Esquadra per intentar localitzar la parella del Maresme desapareguda el 24 d’agost. Aquell dia van ser vistos per última vegada quan es dirigien al pantà a practicar caiac. Després que els submarinistes del GEAS de la Guàrdia Civil i els Bombers abandonessin la recerca activa a l’aigua el cap de setmana passat en espera de l’aparició de nous indicis, els Mossos han continuat les inspeccions tant al pantà com als seus entorns. Per dur a terme aquesta tasca la policia catalana va tornar a mobilitzar ahir els membres de la unitat aquàtica, així com també agents de l’àrea bàsica policial (ABP) de la Selva Interior. En relació amb aquests últims, van participar en el dispositiu d’aquest divendres diversos efectius de seguretat ciutadana de la comissaria de Santa Coloma de Farners, alguns dels quals estan especialitzats en l’àmbit rural. La recerca d’ahir per trobar la parella va finalitzar un dia més, però, sense èxit. Fonts pròximes al cas van informar, no obstant això, que no es perd l’esperança i van assegurar que la recerca al pantà continuarà. Tot i que és possible que els rastrejos a Susqueda s’aturin temporalment aquest cap de setmana, els Mossos tenen previst seguir examinant la zona la setmana que ve.

Els joves desapareguts són en Marc i la Paula, de 23 i 21 anys, i veïns d’Arenys de Munt i Cabrils, respectivament. Els equips d’emergència van localitzar el caiac de la parella el diumenge 27 d’agost, encara que diversos joves ja l’havien vist divendres i dissabte mig enfonsat (els primers, al mig del pantà i els últims, a 10 metres de l’embarcador). Dins del caiac, s’hi van trobar unes pedres, i estava punxat.

El cotxe amb què viatjava la parella (un Opel Zafira de la noia) va ser interceptat pels bombers a prop d’una espècie de platja de la zona de coll Palomera, a poc més d’una milla de l’embarcador. El vehicle, que estava a uns 7 metres de profunditat, va ser reflotat pels Bombers i els Mossos el 29 d’agost. El conseller de l’Interior, Joaquim Forn, va informar que l’automòbil no va caure al pantà per accident, sinó que algú el va empènyer.

LA DATA

24.08.17
És l’últim dia
en què es va veure la parella, que tenia la intenció de fer una excursió amb caiac a Susqueda.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia