La policia local tornarà a fer controls de velocitat a les principals entrades de Valls

Les verificacions es realitzaran entre el 25 i el 31 de gener amb un vehicle cedit pel Servei Català de Trànsit

Els controls els realitzen efectius de la policia amb un vehicle cedit pel Servei Català de Trànsit i equipat amb radar i càmera fotogràfica per enregistrar les infraccions de velocitat. En concret, els controls s'efectuen a la C-37 a l'altura del polígon industrial, als barris de Santa Úrsula i el Fornàs, a les carreteres de Barcelona i de Picamoixons, al polígon, a les entrades per la carretera de Montblanc, de Tarragona i d'Anselm Clavé.

«Aquests controls periòdics s'han demostrat molt efectius a l'hora de controlar la velocitat de circulació, sobretot a les entrades de la ciutat on s'acostumen a produir un major nombre d'accidents de trànsit», segons fonts de l'Ajuntament de Valls. La policia local recorda la importància de complir els límits de velocitat establerts (al nucli urbà, 50 km/h i, a les entrades de la ciutat, d'entre 50 i 70 km/h, depenent del tram) i la necessitat d'adaptar la conducció a les condicions de seguretat de la via.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.