Successos

trànsit

accident mortal

Mor un motorista en sortir de la via a Cabanes

Aquest any ja han mort dos motoristes a la demarcació, i el sisè a tot Catalunya

Un motorista va morir ahir a la tarda en un accident de trànsit a Cabanes. El sinistre va tenir lloc al quilòmetre 3 de la carretera GIV-6024. Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís que alertava del fet pels volts de tres quarts de set de la tarda. Per raons que s’estan investigant, el motorista va perdre el control del vehicle i va acabar estimbant-se tot sol. Arran de la incidència es van activar tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Malgrat els esforços dels sanitaris, no es va poder fer res per salvar-li la vida.

És el segon motorista que mor aquest any a les comarques gironines, i el sisè a tot Catalunya. Al gener, un home de 72 anys veí de Cabrera de Mar va morir en accidentar-se a la GI-555 a Riudarenes. La víctima era l’únic ocupant d’una motocicleta Triumph que va sortir de la via tota sola al quilòmetre 7 de la carretera que va de Sils a Hostalric. L’avís de l’accident es va rebre a les 12.27 h i un helicòpter medicalitzat del SEM es va traslladar fins al lloc del sinistre, però no va ser possible salvar la vida del motorista.

Des de principi d’any s’han hagut de lamentar set víctimes mortals en accident de trànsit a la demarcació de Girona. L’últim accident va tenir lloc l’1 de març, quan el conductor d’un cotxe es va aturar a ajudar en un incident viari a l’AP-7, a Fornells de la Selva, i va ser envestit accidentalment per un altre vehicle.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia