Successos

EL DOBLE CRIM DE SUSQUEDA

L’autor de les fotos del pantà va ser sospitós

L’autor de les fotografies del pantà de Susqueda preses el matí del dia del doble crim (vegeu El Punt Avui del dia 10) va ser investigat com a possible sospitós pels Mossos, a pesar que durant tot aquest temps no se li ha pres declaració ni com a testimoni. L’autor de les fotografies, Joan Nugué, veí de l’Estartit, va mostrar la seva sorpresa perquè els Mossos no l’havien cridat per aportar el seu testimoni del que havia vist a l’entorn del pantà. Els Mossos no descarten citar-lo més endavant, però ara per ara, després de fer-li un exhaustiu seguiment dels moviments, pel telèfon i el vehicle, van descartar que ell i el seu company poguessin estar relacionats amb el crim, perquè les càmeres [vegeu imatge] els situaven dalt la presa a les 12.33 h, i es considera que el crim es va perpetrar entre les 11.20 i les 11.26 h a la banda dreta del pantà. Els Mossos van interrogant altres persones que eren a la zona els dies abans i després del crim, com una parella que va anar a buscar aigua a la font del Colobrant i asseguren que van trobar Magentí el 23 d’agost, i uns ciclistes que van anar de Susqueda a Sau el 25 d’agost.

D’altra banda, els Agents Rurals també han aportat la llista de denúncies a l’entorn de Susqueda des del 2013. Només una de les desenes comptabilitzades correspon a Jordi Magentí, el sospitós dels assassinats de Marc i Paula. El van denunciar a les 15.10 h del 2 de maig del 2014 perquè pescava fent servir esquer prohibit: alburn viu. Els expedients demostren la gran afluència de persones, de moltes nacionalitats, al pantà, entre elles un xinès que duia un rifle il·legal o un altre que va ser sancionat per “navegació prohibida” perquè anava amb una barca de rems inflable. Dimecres que ve el jutge ha convocat la vista per convertir el procediment segons la llei del jurat i ha citat Jordi Magentí per ser interrogat altre cop com a investigat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia