Successos

Un camió bolcat a l’autovia C-31 bloca el trànsit a la Vall d’Aro

La feixuga retirada de la cisterna, tot i no haver-hi ferits greus, va alentir trajectes durant cinc hores

La col·lisió entre un camió cisterna i una furgoneta de manteniment de l’autovia de la Costa Brava Centre, ahir a les dotze del migdia al quilòmetre 312 de la C-31, va fer tallar l’eix durant diverses hores. En un principi l’accident només va afectar a la calçada en sentit Girona, però posteriorment, per la necessitat de fer-hi passar els vehicles d’emergències i les grues per retirar la cisterna, el tall es va estendre també als dos carrils amb direcció a Palafrugell.

Segons les primeres indagacions dels Mossos d’Esquadra, el camió va encalçar pel darrere una furgoneta de manteniment de la concessionària, Cedinsa, “aturada i convenientment senyalitzada al voral”, però l’impacte va provocar la bolcada del camió, que transport de biogàs i afortunadament buit, però no desgasificat. Només el conductor del camió pesant va resultar ferit, lleument, tot i que el dispositiu per enretirar la cisterna entravessada va requerir mantenir la calçada lliure tallada per al pas de grues i vehicles de Bombers i Mossos d’Esquadra.

El tall no va provocar un caos viari, però va alentir els trajectes dels conductors a través dels nuclis urbans de Castell-Platja d’Aro, Santa Cristina d’Aro i Sant Feliu, especialment a quarts de dues del migdia, hora de sortida d’escola als dos primers municipis. A la tarda, la situació no es va començar a normalitzar fins a les set, quan cinc hores després el sentit Llagostera es va reobrir al trànsit, dues hores després que s’habilitessin passos alternatius per la calçada en sentit Palamós.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia