Successos

Dos ferits i un detingut en un accident a Mont-ras

Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir un conductor begut després que provoqués un accident amb dos ferits greus a la incorporació a l’autovia C-31 a Mont-ras. L’arrestat conduïa un cotxe i va encalçar la moto amb què circulaven les víctimes. Els agents van rebre l’avís del sinistre a les 12.43 h i, quan van arribar al lloc, van veure que el conductor del vehicle tenia símptomes d’anar begut.

En la prova d’alcoholèmia va donar 0,57 mg/l d’aire expirat, el doble de la taxa permesa i que se situa en positiu penal. Per això, el van detenir per un delicte contra la seguretat del trànsit per conduir sota els efectes de l’alcohol. L’arrestat té 50 anys, és veí de Palafrugell i acumula nombrosos antecedents també per delictes relacionats amb conducció i robatoris. El SEM va traslladar les víctimes, belgues de 62 i 64 anys, a l’hospital Josep Trueta de Girona en estat greu. L’home va ingressar a l’UCI i la dona té diverses fractures, tots dos amb pronòstic reservat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia