Successos

Detenen un home per provocar nou petits incendis, a Figueres

És un veí de Llers amb antecedents que en el moment de la detenció es va resistir

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Figueres van detenir la matinada passada, a Llers, un home de 38 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Figueres, com a presumpte autor de diversos incendis i un delicte d’atemptat als agents de l’autoritat.

Al voltant de les dotze de la nit, els agents de la comissaria de Figueres i de la Policia Municipal van ser alertats que s’havia produït un incendi en un contenidor de paper de la població. Pocs minuts després una altra patrulla policial va localitzar tres incendis més en zones de matolls a prop del carrer Pere III de Figueres. Seguidament es va produir un degoteig d’avisos de petits incendis en diferents punts de la població i d’algun marge de carretera. Moments més tard, una patrulla va localitzar l’home quan sortia d’una zona de matolls. El detingut, que duia un encenedor i té antecedents, passarà a disposició judicial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia