Successos

Detenen un ocupa a Palafrugell perquè coaccionava els veïns

Els feia pagar 450 euros per les claus dels pisos i els tallava la llum si no cobrava

La policia local de Palafrugell ha detingut un home de 32 anys i veí de la localitat per un presumpte delicte d’estafa i coaccions a alguns veïns de l’edifici on resideix de manera il·legal, segons informa l’Agència Catalana de Notícies. Els fets van passar el 14 d’octubre quan la policia va tenir coneixement de la venda irregular de claus dels habitatges de l’edifici que feia un veí que també hi vivia sense el consentiment dels propietaris. Els feia pagar 450 euros per les claus però després els demanava més diners. Si no ho feien, l’home els tallava la llum de l’habitatge. El detingut va passar a disposició judicial i va quedar en llibertat amb càrrecs.

La policia local de Palafrugell també va detenir un veí del municipi, de 49 anys, per un possible delicte de conducció temerària i de desobediència als agents de l’autoritat. Va passar l’11 d’octubre a la tarda.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia