Successos

La policia de Palafrugell deté tres ocupes

Havien canviat el pany d’un domicili on la propietària era fora per pocs dies

Policies locals de Palafrugell, amb la col·laboració dels Mossos d’Esquadra, van detenir tres persones per un presumpte delicte de desobediència a l’autoritat i violació de domicili. Els fets van tenir lloc dimecres passat, quan una trucada de diversos testimonis alertava d’una possible ocupació en un domicili privat situat a pocs metres de la plaça de Can Mario.

Quan els agents de la policia local van contactar amb la propietat, els van assegurar que l’habitatge estava buit en aquell moment i que la propietària havia marxat per visitar uns familiars en un altre municipi durant uns dies. Finalment, el fill de la titular de la finca es va personar al domicili amb les claus i va intentar obrir la porta, però no va poder fer-ho perquè els panys havien estat canviats.

La insistència dels agents i la rapidesa a arribar a la finca, en ple inici d’un procés d’ocupació irregular, van contribuir a acabar ràpidament amb aquesta situació i van facilitar la detenció d’un total de tres persones, que van passar a disposició judicial i han quedat en llibertat amb càrrecs. La legislació facilita l’aturada de les ocupacions il·legals al principi, quan tot just fa dos o tres dies que han irromput en un domicili i els propietaris ho denuncien.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia