Un veí de Roses begut condueix 40 quilòmetres en sentit contrari a l'AP-7

El detingut declara que no volia fer el kamikaze, sinó que es va equivocar d'entrada i després no sabia sortir

A Jorge Gallego, un veí de Roses de 40 anys, l'espera avui el jutge per la celebració d'un judici ràpid. Al detingut, que no té antecedents, se l'acusa de ser l'autor de dos delictes contra la seguretat del trànsit: per una banda, per haver posat en greu risc la circulació i, per l'altra, per haver conduït begut – 0,81 mg/l d'aire expirat– i sota els efectes de les drogues.

Els fets van tenir lloc dissabte a un quart de set del matí. Els Mossos es van assabentar que una furgoneta circulava en sentit contrari per l'AP-7 al terme municipal de Capmany. El vehicle anava en direcció a Barcelona, però pel carril que correspon al trànsit que es dirigeix a França. Els mossos van tallar la circulació als vehicles que anaven en sentit nord, a l'altura de la sortida 4, i quan van veure que se'ls acostava el vehicle infractor els agents van fer senyals al conductor perquè s'aturés. També es van activar els llums rotatius i d'emergència del vehicle policial. Tot i això, en lloc d'aturar-se, el conductor va accelerar i va obligar els agents a sortir de l'autopista per evitar ser atropellats; a més, els Mossos d'Esquadra van haver de muntar un altre dispositiu per interceptar el conductor. Alhora, una patrulla va entrar a l'autopista i es va col·locar en un dels carrils en sentit Barcelona; així va poder circular paral·lel al vehicle infractor i fer-li senyals constantment –a més d'avisar-lo per megafonia– perquè s'aturés. El conductor va ignorar les indicacions i no es va aturar fins que es va trobar el tall de la via que els agents havien muntat al punt quilomètric 55, aproximadament, a l'altura de la sortida 6, a Sant Julià de Ramis.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.