Successos

Tanquen un altre bar conflictiu a Figueres

La Guàrdia Urbana va clausurar ahir el bar Elena del carrer Sant Pau i ja és el tercer que tanquen aquest mes

La Guàrdia Urbana de Figueres va tancar el bar Elena, al cèntric carrer de Sant Pau, perquè “incomplia les ordenances municipals”. El tancament es va dur a terme a primera hora de la tarda i suposa el tercer establiment clausurat a Figueres aquest mes.

Aquestes accions s’emmarquen en la possibilitat que dona l’assumpció de noves competències, que permeten ara poder tancar aquests tipus d’establiments, en el marc del pla de xoc anunciat per l’alcalde, Jordi Masquef, candidat també a la reelecció de Junts per Figueres.

L’establiment tancat ahir feia molts mesos que generava queixes dels veïns ja que al voltant s’hi produïen sovint aldarulls relacionats amb el tràfic i consum de drogues. La Guàrdia Urbana havia inspeccionat en diverses ocasions el bar però fins ara no s’havia clausurat.

Aquest és el tercer establiment que ha hagut de cessar la seva activitat per ordre de l’Ajuntament. El primer va ser el bar Martin’s, del carrer Nou, que es va tancar el 5 d’abril, i dimecres passat el bar que va ser clausurat va ser el Giralda, a la plaça de l’Estació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia