Rescaten un veí de Cambrils en una zona de difícil accés de Mont-roig

Un jove de disset anys i veí de Cambrils va quedar atrapat dissabte a la tarda en una zona de difícil accés prop de l'ermita de la Mare de Déu de la Roca de Mont-roig. La policia local i els Bombers de la Generalitat van poder-lo rescatar després de més de tres hores de treballs, amb la dificultat afegida de la falta de llum.

El jove va sortir a fer una passejada dissabte a la tarda, però quan cap al tard, quan ja era fosc, encara no havia arribat a casa els familiars van decidir denunciar-ne la desaparició a la policia de Mont-roig. Van ser els mateixos agents de la policia local, els que van començar la recerca del menor, en vehicle i a peu, fins que van localitzar-lo, sa i estalvi. El noi, que havia quedat atrapat en una zona rocosa, va ser localitzat prop de les tres de la matinada, i les tasques dels bombers per rescatar-lo es van allargar fins a dos quarts de set del matí de diumenge.

Dos agents del cos de seguretat local van haver de ser atesos al centre d'atenció primària de Mont-roig després de l'actuació, ja que van resultar ferits, amb diverses contusions i hematomes, però tots de caràcter lleu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.