Successos

Nou decomís de material de venda il·legal a Roses

Els productes tenien un valor de venda al públic de vora 30.000 euros

L’actuació conjunta de la policia local de Roses i del cos dels Mossos d’Esquadra ha donat com a resultat el comís d’una quantitat de material destinat a la venda del top manta que hauria tingut un valor de venda al públic pròxim a 30.000 euros.

Segons informa l’Ajuntament de Roses, l’operació va tenir lloc dilluns gràcies a un seguiment policial fet al llarg de les darreres setmanes, el qual ha permès d’obtenir els indicis suficients per confiscar quatre vehicles que operaven com a magatzem i que eren plens de material presumptament falsificat. La policia ja ha contactat amb els representants de les marques perquè enviïn un pèrit que determini si, efectivament, el material pot rebre la consideració de falsificació.

L’Ajuntament explica que el dispositiu forma part de la planificació de la temporada encetada a principis d’aquest estiu, consistent en la intensificació de controls i de l’enretirada de material abans que aquest arribi al passeig de Santa Margarida, on es du a terme la venda il·legal dels manters.

La setmana passada el mateix Ajuntament va avançar que aquesta programació, que continua endavant, va permetre ja que a principis d’agost el decomís d’una quantitat de material superior a la requisada durant tot l’estiu del 2018. Aquesta quantitat s’ha vist ara augmentada sensiblement amb el material interceptat dilluns i l’Ajuntament espera incrementar-la més amb les operacions programades fins al final de la temporada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia