Successos

Un cotxe envaeix la vorera i mata quatre vianants a Berlín

La policia subratlla que es tracta d’un “greu accident de circulació” i no parla d’acció terrorista

El conductor del vehicle i el seu acompanyant resulten ferits

Un cotxe ha envaït la vorera de manera aparentment involuntària al centre de Berlín i ha matat quatre persones, segons han informat aquest divendres les autoritats alemanyes.

El succés s’ha produït a última hora de la tarda quan un cotxe esportiu que circulava a gran velocitat ha envaït la vorera en una cruïlla del districte de Mitte i ha atropellat diverses persones, segons informen mitjans alemanys.

La policia ha subratllat públicament que es tracta d’un “greu accident de circulació”, per evitar qualsevol especulació en una ciutat que va patir un atac islamista amb un camió contra un mercat de Nadal al desembre de 2016.

Segons el diari Bild, entre les víctimes mortals i ha un nadó. A més, hi hauria dos ferits, el conductor del vehicle i el seu acompanyant, segons el Berliner Morgenpost.

Diverses dotacions de bombers i de serveis d’emergències han acudit al lloc del sinistre per atendre les víctimes. La policia ha tallat els carrers afectats i ha desviat el trànsit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia