Successos

Dos homes escalen la Torre Glòries de Barcelona per fer’s-hi una foto

Els Mossos d’Esquadra els han pres declaració i els han identificat

La policia catalana desvincula l’ascens de cap acció reivindicativa

Dues persones han escalat l’emblemàtica Torre Glòries de Barcelona aquest dissabte per fer’s-hi una foto al cim.

Els fets han passat poc abans de les dues del migdia. L’ascens dels dos escaladors per l’estructura metàl·lica que recobreix la façana de l’edifici sense mesures de seguretat ha cridat l’atenció de les persones que passejaven per la plaça Glòries, algunes de les quals ha trucat els serveis d’emergències.

La Guàrdia Urbana i els Bombers han acordonat la zona i han desplegat efectius pels carrers contigus, una imatge que ha generat molta expectació entre els ciutadans, que han penjat diversos vídeos a les xarxes socials. Els dos escaladors han aconseguit coronar l’edifici, de 144 metres d’alçada i 34 plantes.

Els efectius d’emergències han rescatat els individus al cim de l’edifici i els han introduït a l’interior. Tots dos han passat a disposició dels Mossos d’Esquadra, que se’ls han endut a una comissaria per identificar-los i prendre’ls declaració, si bé no han estat detinguts.

Fonts de la policia catalana han indicat que l’ascens no estaria vinculat amb a cap acció reivindicativa.

No és la primera vegada que algú escala la Torre Glòries, coneguda anteriorment. L’alpinista Alain Robert, conegut com l’Spiderman francès l’ha coronat en tres ocasions, el 2006, 2007 i 2016.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia