Successos

Almenys tres ferits en un apunyalament múltiple al centre de La Haia

El succés s’ha produït a un dels principals carrers comercials de la capital holandesa

La policia busca un home d’entre 45 i 50 anys com a presumpte autor de l’agressió

Diverses persones han resultat ferides aquest divendres en un atac amb arma blanca al centre de La Haia, segons ha informat la policia holandesa. L’autor de l’atac ha fugit i és buscat per la policia.

L’incident ha passat cap a les vuit del vespre hora local en un establiment de la Grote Markstraat, un dels principals carrers comercials de la ciutat, que ha estat acordonat.

Els serveis d’emergències s’han desplaçat fins al lloc dels fets. La policia ha precisat que almenys tres persones han estat ateses per ferides patides en l’apunyalament.

El presumpte atacant, un home d’entre els 45 i 50 anys, ha fugit del lloc dels fets. Les forces de seguretat busquen un individu d’estatura alta, vestit amb roba d’esport i una bufanda negra. La policia ha fet una crida a la col·laboració ciutadana per localitzar-lo.

La policia ha informat que les tres víctimes estan a l’hospital i són menors d’edat. Almenys dues de les ferides son dones i es desconeix la identitat de la tercera. Totes tres han entrat a dins d’una botiga quan ja estaven ferides d’arma blanca i han cridat que les havien atacat al carrer.

En el moment de l’incident el carrer estava ple de vianants i compradors amb motiu de la campanya comercial del Black Friday. A les deu de la nit, el carrer continuava tallat en els seus dos accessos i diverses persones estaven retingudes a l’interior d’algunes botigues perquè, després d’escoltar els crits, els locals han tancat les portes per seguretat amb el públic a dins.

Les autoritats no han confirmat encara que el succés tingui caràcter terrorista. Segons fonts policials citades per l’agència Efe, la policia no creu que l’atacant tingués motivacions relacionades amb el terrorisme, però encara no descarta aquesta hipòtesi.

L’atac a La Haia arriba poques hores després d’un altre a punyalament múltiple que ha deixat tres morts a Londres, entre els quals el suposat autor de l’agressió.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia