Successos

Un tren, afectat a Puigcerdà per una pintada

El tren de la línia R3 amb origen Puigcerdà a les 8.46 h no va poder sortir, ahir, perquè es va trobar un grafit pintat al frontal de la cabina de conducció que dificultava la visibilitat del conductor. Segons va informar ahir Renfe, en no poder garantir la seguretat dels clients, no es va poder donar el servei previst, de manera que els viatgers afectats van haver de ser traslladats per carretera fins a Planoles, des d’on van poder continuar el viatge en tren.

En un comunicat, Renfe va lamentar “l’afectació i el retard provocat als clients d’aquest servei derivat novament d’actes vandàlics, en aquest cas, en forma de grafit”. I va recordar: “Malgrat la situació que hem patit durant les últimes setmanes, aquest tipus de vandalisme s’ha anat repetint de forma reiterada a trens i instal·lacions ferroviàries.” Anualment, la neteja de grafits té un cost de 10 milions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia