Successos

Els Mossos investiguen la violació d’una noia a Lloret de Mar

Un home va violar una noia a Lloret la matinada de diumenge

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per identificar i detenir el sospitós de violar una noia de 21 anys a Lloret de Mar la nit de diumenge a dilluns. La víctima, que és veïna de la població, ha relatat als investigadors que un home que no coneixia de res la va començar a seguir. Eren cap a les quatre de la matinada quan la noia va deixar els amics amb qui havia sortit per tornar cap a casa. Segons l’ACN, el sospitós va perseguir la víctima per diversos carrers fent-li insinuacions sexuals. La noia va accelerar el pas, però quan travessava un parc l’agressor la va atacar per l’esquena i la va llançar a terra. La víctima va intentar repel·lir l’atac i van forcejar, però finalment l’home la va violar. La noia va trucar al telèfon d’emergències 112 i, espantada, va acabar marxant del lloc.

Dilluns a la tarda va anar a la comissaria dels Mossos per denunciar l’agressió sexual i facilitar una descripció de l’atacant.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia