Successos

Investiguen les causes dels incendis a Sarrià

Mossos i policia relacionen dos dels tres focs amb la crema d’uns contenidors

Els Mossos d’Esquadra i la policia local de Sarrià de Ter investiguen els tres incendis que, en només un mes i mig, hi ha hagut a les instal·lacions de l’empresa Recuperacions Auladell, dos dels quals a la planta de reciclatge. Segons un comunicat de l’Ajuntament, els Mossos d’Esquadra i la policia local investiguen des del segon incendi quines podrien ser les causes que els haurien causat, i sospita que podrien estar relacionats amb la crema de dos contenidors que va tenir lloc a Sarrià els mateixos dies. “Ben segur que, més d’hora que tard, es podran aclarir tots els dubtes relacionats amb aquest incendi”, assegura l’Ajuntament en el comunicat.

L’últim incendi va tenir lloc diumenge a la planta de recollida i tractament, situada al carrer Josep Flores. Deu dotacions dels bombers s’hi van desplaçar per extingir-lo. Les flames van afectar piles de papers i cartró, brossa i una mica de plàstic d’un magatzem exterior.

El primer incendi es va produir el 22 de maig i va generar una intensa fumarada que va obligar a desallotjar una quarantena de veïns.

L’Ajuntament va demanar als veïns que tanquessin les finestres de les cases amb l’objectiu que el fum no hi entrés. El segon incendi va tenir lloc el dia 6 de juny. Com en el primer, els bombers hi van enviar sis dotacions per fer-hi front.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia