Successos

Mor una nena de 8 anys a Begur en caure d’una barca a l’aigua i ser atropellada

L’incident ha tingut lloc a la Cala Sa Tuna i el cos ha estat dut a terra a la Cala Aiguafreda

La mare i una altra persona també han caigut al mar després d’un xoc d’embarcacions

Una nena de vuit anys ha mort aquest dimarts a la tarda a Begur (Baix Empordà) després de caure d’una barca a l’aigua i ser atropellada, segons ha confirmat la Guàrdia Civil.

Els fets han tingut lloc cap a dos quarts de set a la Cala Sa Tuna, i un cop rescatat, el cos ha estat dut a terra a la Cala Aiguafreda.

Els fets estan sota investigació per determinar com s’han produït. En aquest sentit, fonts consultades per l’ACN han explicat que la nena ha caigut a l’aigua al costat de la mare i d’una tercera persona després que hi hagi hagut un xoc d’embarcacions. Les tres haurien estat rescatades de l’aigua per una embarcació privada, la mare amb vida i l’altra persona inconscient, tot i que hauria estat reanimada un cop a la sorra.

La Policia Local de Begur i el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) han actuat en l’incident al costat de la Guàrdia Civil.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia