Successos

Multen un camioner que havia conduït 30 hores seguides

Els Mossos van interceptar el camió, de gran tonatge, que circulava buit per l’AP- 7

Els Mossos d’Esquadra van denunciar un camioner de 43 anys i de nacionalitat turca a la Jonquera per haver conduït durant jornades de fins a 30 hores sense els descansos reglamentaris. Els fets van succeir el 31 de juliol quan uns agents van aturar un camió de gran tonatge que circulava per l’AP-7 en sentit nord. El comboi, que anava buit de càrrega i venia de Saragossa, es dirigia cap a Turquia, d’on ja havia partit el 25 de juliol.

Els agents van comprovar que el conductor havia menat el camió en jornades “maratonianes” sense fer el descans obligatori. En concret, en tretze jornades s’havien produït nou infraccions per excés de conducció diària i falta de descans. El 29 de juliol va conduir 30 hores seguides sense repòs i els dies 14 i 27 del mateix mes va fer jornades de 25, 24, 23 i 19 hores sense el descans obligatori. Les propostes de sanció dels Mossos arriben als 15.500 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia