Successos

Detenen un veí de Ginestar per haver abusat de xiquetes del poble

Els Mossos d'Esquadra van detenir diumenge un veí de Ginestar, d'uns 65 anys, per un suposat delicte d'abús a menors. Segons van relatar alguns veïns a ACN, l'home fa uns tres o quatre anys que hauria estat abusant d'una xiqueta de nou anys, de la seua família, que sempre s'emportava a passejar amb una gossa. Però d'un temps ençà, l'home hauria fet servir com a reclam l'animal i la xiqueta –néta de la seua cunyada– per atraure també les seues amigues, que devien tenir entre set i nou anys, de les quals també hauria abusat. El cas està en mans del jutjat de Gandesa.

El detingut està casat, té una filla i un nét. A banda, tot i que mai havia estat denunciat per abusos, alguns veïns recorden que fa 25 anys ja hauria intentat abusar d'una altra menor, que va sortir del cotxe quan ell va voler tocar-la. La detenció s'ha produït arran de la denúncia de tres famílies de les quatre o cinc xiquetes afectades. Segons els veïns, a algunes xiquetes els hauria fet «tocaments», però a altres només les mirava, mentre que hauria estat obligant la neboda a despullar-se davant d'ell. «La xiqueta ho veia normal i no deia res, fins que la jutgessa la va cridar a declarar arran de la detenció i ho va explicar tot», va relatar un veí. Segons les mateixes fonts, la titular del jutjat de Gandesa que porta el cas hauria cridat a declarar les nenes víctimes dels abusos i els seus pares. Els veïns creuen que l'home encara deu estar detingut, ja que no l'han tornat a veure pel poble. El cas ha generat molta consternació a Ginestar, un poble d'un miler d'habitants. La gent no s'ho acaba de creure i als carrers, places i bars de Ginestar no es parla d'una altra cosa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia