Successos

Palafrugell vol frenar les festes alcohòliques

En només 24 hores s’han aixecat 79 actes, especialment en zones de platges

La policia local de Palafrugell ha aixecat 79 actes dins la campanya que ha posat en marxa, conjuntament amb els Mossos d’Esquadra, per erradicar les festes alcohòliques que tenen lloc a les zones costaneres i que ara estan prohibides als espais públics, segons una nota feta pública per l’Ajuntament.

Les actuacions realitzades en les últimes vint-i-quatre hores han estat: dues per desobediència als agents de policia, tres per respecte als agents de l’autoritat, tres més per consum o tinença de droga, 14 actes per no dur mascareta i 57 per consum de begudes alcohòliques a la via pública o espai públic. Les actuacions van començar el 3 d’agost i en només dues nits –des de la matinada de dimecres fins a la matinada d’avui dijous– s’han aixecat 79 actes. Aquesta actuació es fa per la problemàtica sorgida a les zones de platja per les persones que es reuneixen en hores nocturnes i que provoquen aldarulls, fan soroll i causen molèsties als veïns, a més de consumir alcohol als espais públics de platges i places, cosa que prohibeix una ordenança municipal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia