Successos

Dues persones moren aquesta matinada en accidents de trànsit

Les víctimes són el passatger davanter d’un cotxe que ha sortit de la via a la TV-3141 a Riudoms i un motorista que ha topat de cara amb un turisme a la Ronda e Dalt a Badalona

Aquest any ja han perdut la vida 77 persones a les carreteres interurbanes catalanes

Dues persones han perdut la vida aquest diumenge a la matinada en dos accidents de trànsit a les carreteres catalanes, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT).

El primer dels dos sinistres mortals s’ha produït pocs minuts després de al mitjanit a la carretera TV-3141 al terme municipal de Riudoms (Baix Camp). Per causes que s’estan investigant, un turisme ha sortit de la calçada al punt quilomètric 4,8 de la via i posteriorment ha bolcat. Com a conseqüència de l’accident ha mort el passatger davanter del vehicle, un jove de 28 anys i veí de Reus. El conductor, un home de 32 i resident a la mateixa localitat, ha resultat ferit menys greu i el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) l’ha traslladat a l’hospital Sant Joan de Reus.

La incidència ha mobilitzat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres unitat del SEM.


Col·lisió frontal entre un cotxe i una moto que circulava en sentit contrari
El segon accident mortal ha tingut lloc pocs minuts abans de dos quarts de tres de la matinada a la Ronda de Dalt a Badalona. Per motius que ara s’investiguen, una motocicleta que circulava en direcció contrària ha xocat de cara amb un turisme al quilòmetre 19,5 de la B-20. El conductor del vehicle de dues rodes ha mort arran de la topada. La víctima és un home de 45 anys i veí de Badalona.

Quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues unitats del SEM s’han desplaçat al lloc dels fets.

Amb aquestes dues morts ja són 77 les persones que han mort aquest any a les carreteres interurbanes catalanes.




Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia