Successos

Investiguen la mort d’un home a Calonge

El cos ha aparegut estirat amb un tret a l’esquena en un camí de la urbanització Mas Pere

Diversos veïns de la zona han escoltat una detonació cap a les tres de la matinada

Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort d’un home que ha estat trobat a primera hora d’aquest diumenge en un camí forestal de Calonge (Baix Empordà). Fonts pròximes al cas han explicat a l’ACN que la víctima ha mort a causa d’un tret a l’esquena.

Segons ha explicat la policia catalana en un comunicat, cap a les vuit del matí dos caçadors han alertat que en un camí forestal hi havia el cos d’un home d’entre 35 i 40 anys estirat a terra, amb signes de violència, i que no responia. Els caçadors han  avisat en primera instància la Policia Local de Calonge, que ha comunicat el succés als Mossos.

El cos ha estat trobat a prop del número 71 de l’avinguda de la Manxa de la urbanització Mas Pere de Calonge, un conjunt residencial situat a deu minuts del nucli de Calonge, al principi de la pista –a tocar de l’asfalt– que connecta amb un altre carrer asfaltat de la urbanització. El cadàver ha aparegut estirat  amb una ferida a l’esquena que podria haver estat produïda per una arma de foc.

Al lloc dels fets s’hi han trobat restes de sang a tocar d’un cotxe de la marca BMW de color blanc que els Mossos han fet retirar a la grua municipal.

La policia ha estat investigant i buscant indicis pels voltants de l’escenari del succés durant més de quatre hores. En total s’hi han acostat una quinzena d’agents entre mossos de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) i de Seguretat Ciutadana. Els Mossos han rebut el suport de diverses patrulles de la Policia Local de Calonge.

Entre els llocs on han intentat trobar pistes hi ha el pati exterior de la casa que està situada just davant de la pista on han trobat l’home mort i el cotxe de color blanc. Es tracta de l’habitatge d’una parella gran que actualment no es troba a Calonge, i per tant, està tancada. També s’han buscat indicis en un solar amb herbes altes que es troba proper a la zona.


Els serveis funeraris s’han endut el cadàver cap a quarts de dotze. La víctima és de nacionalitat espanyola, segons informa Efe.

Segons han explicat diversos veïns de la zona a l’ACN, cap a les tres de la matinada s’ha escoltat un tret, després d’una discussió.

El cas s’investiga com a homicidi i es troba sota secret judicial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia