Successos

Mata un home a Calonge amb l’escopeta del pare

El sospitós del crim, arrestat després que uns caçadors trobessin el cadàver

Els Mossos van arrestar ahir un veí de Sant Antoni de Calonge, Daniel de la Fuente, sospitós de ser l’autor de l’assassinat de José María Trigueros, l’home que de bon matí uns caçadors van trobar mort amb un tret a l’esquena en un camí d’entrada al bosc a la urbanització Mas Pere de Calonge. El cadàver estava a prop d’un cotxe BMW de color blanc. Els Mossos aviat van vincular el crim amb la denúncia que hores abans havia presentat un veí de Sant Antoni que explicava que la seva escopeta de cacera, el seu cotxe i la seva moto havien desaparegut de casa seva i que sospitava que arma i vehicles els havia agafat el fill.

La moto va ser trobada davant d’un pis bordell de Platja d’Aro, d’on, segons s’ha pogut comprovar, la mateixa nit en van sortir Daniel i una noia, que van pujar al vehicle BMW, suposadament conduït per la víctima, que va ser localitzat a l’escena del crim, a l’avinguda de la Manxa de la urbanització Mas Pere.

Veïns de la zona van sentir una discussió entre dos homes i després un tret. Pel testimoni dels veïns, l’assassinat es va perpetrar cap a dos quarts de tres de la matinada. Però no va ser fins a quarts de vuit que dos caçadors van descobrir el cadàver i van donar l’avís. La Policia Local de Calonge va acordonar la zona i la comitiva judicial i els Mossos van estar tot el matí fent les diligències d’aixecament de cadàver i d’inspecció del lloc, per intentar trobar indicis del crim o l’arma. El mòbil del crim es podrà desvelar amb l’interrogatori al sospitós arrestat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia