Successos

Evacuats els passatgers d’un autobús incendiat a la C-31 a Badalona

El foc ha generat una espectacular columna de fum però no hi ha hagut ferits

L’incident provoca retencions a l’autopista entre Sant Adrià i Badalona

Un espectacular incendi ha cremat aquest dilluns un autobús de línia a la C-31 a l’altura Badalona. L’incident ha obligat a evacuar els passatgers i ha provocat complicacions de trànsit a l’autopista, però no s’ha hagut de lamentar ferits.

El foc s’ha declarat cap a tres quarts de quatre de la tarda, per causes que encara es desconeixen, quan el vehicle articulat circulava en sentit nord a l’altura de la sortida 312, segons ha informat Bombers de la Generalitat.

En adonar-se de l’incendi, el conductor ha aturat el vehicle al voral de l’autopista i ha instat els passatgers a abandonar l’autobús, cosa que han pogut fer abans que aquest es veiés engolit per les flames. El foc ha generat una espessa columna de fum que s’ha pogut veure des de bona part de la comarca.

Cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat s’han desplaçat al lloc de l’incendi per extingir les flames i controlar una fuita de combustible.

Com a conseqüència de l’incendi s’ha hagut de tallar al trànsit dos carrils de la carretera C-31, fet que ha originat fins a quatre quilòmetres de retencions en sentit nord. A dos quarts de set de la tarda encara hi havia 3 km de cues.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia