Successos

Un operatiu policial als barris de Rocafonda, El Palau i Cerdanyola de Mataró finalitza amb 81 persones identificades

Hi han participat sis patrulles dels Mossos, la policia espanyola i la Policia Local

L’actuació s’emmarca en l’estratègia de col·laboració policial contra la inseguretat ciutadana a punts sensibles de la ciutat

Agents de la Policia Local de Mataró, els Mossos d’Esquadra i de la Policía Nacional espanyola van dur a terme ahir dijous un dispositiu conjunt de patrullatge a la via pública als barris de Rocafonda, El Palau i Cerdanyola. Hi van participar un total de 6 patrulles.

Com a resultat de l’actuació es va identificar 81 persones, es van fer 11 actuacions per vulneració de la Llei d’estrangeria i es van interposar dues denúncies per no portar mascareta. També es van inspeccionar dos bars on es van aixecar actes administratives per diferents motius, com no complir amb aforaments o altres mesures preventives de la Covid-19.

L’actuació s’emmarca en l’estratègia de col·laboració policial iniciada fa mesos i que consisteix en organitzar dispositius conjunts a punts sensibles de la ciutat contra la inseguretat ciutadana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia