Successos

Assalten un turista a l'AP-7 a Garrigàs i els detenen a Fornells

Els Mossos van detenir ahir a Fornells de la Selva els dos ocupants d'un Audi, un home d'origen iugoslau i un altre de montenegrí, acusats d'haver assaltat de forma violenta un turista que s'havia aturat a a l'àrea de l'Empordà, a Garrigàs.

El turista, tot i que anava acompanyat, va ser assaltat quan estava tot sol per dos homes que el van sacsejar violentament i li van saquejar el cotxe agafant tot el que els va interessar: diners, documentació, bosses... Els lladres van fugir en direcció sud i es va donar la circumstància que un escamot de l'ARRO dels Mossos feia un control a l'AP-7 i es va posar a perseguir-los. El cotxe dels fugitius va sortir per la sortida 6, a Sant Julià de Ramis, i va continuar per l'N-II cap a la variant. Els fugitius conduïen a tot drap sense fer cas dels senyals d'aturar-se que els feien els Mossos. Quan van ser a Fornells, una retenció els va obligar a afluixar i els Mossos van aconseguir interceptar-los. Ells es van resistir però van acabar detinguts per tot un reguitzell de delictes: robatori amb violència i intimidació, conducció temerària, atemptat i resistència a l'autoritat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia