Successos

Atrapats a Olot carregats de diners il·lícits

La policia local va interceptar dos homes que duien 50.000 euros

La Policia Municipal d’Olot va comissar dimarts passat 50.000 euros que duien amagats dos homes que circulaven amb un cotxe amb matrícula francesa i que van ser interceptats perquè rondaven de manera sospitosa per la ciutat.

Una patrulla de la policia local va ser requerida perquè anés al barri de Sant Miquel, on havien vist uns individus que semblava que vigilaven gent gran i els feien seguiments. Els policies municipals van detectar un cotxe amb matrícula francesa ocupat per dos homes que els van resultat sospitosos, els van identificar i en van escorcollar el vehicle. Amagats en un compartiment del vehicle, els agents van descobrir feixos de bitllets embalats en plàstic, que un cop comptats van sumar 50.000 euros, que van ser comissats, perquè els dos homes no van saber donar compte de la seva procedència. Un dels dos homes era ben conegut per la policia francesa i tenia una ordre de prohibició de sortir del país.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia