Successos

Dos expresidiaris van fer l’assalt al pis de la podòloga

El jutjat número 2 va dictar ahir presó per al matrimoni amic de la infermera assassinada i per als dos homes sospitosos de ser els autors materials del crim

Un d’ells admet haver entrat a la casa

El jutjat d’instrucció número 2 de Girona va dictar ahir presó sense fiança per als quatre arrestats per l’assassinat de la infermera Carme Font Senen: el matrimoni amic de la víctima format per Jordi Radresa Font i Consol Jacome Calle i dos expresidiaris, Nicolàs Morell i Eugenio Pérez, que la investigació considera que van ser els autors materials de l’assassinat. La tesi dels mossos, el fiscal, Víctor Pillado, i l’acusació particular, exercida pel bufet de Carles Monguilod en representació dels familiars de Carme Font, apunta que tots quatre es van confabular i van establir un pla per perpetrar un robatori a la infermera, sabent que guardava diners a casa en dues caixes fortes. Aquesta informació la sabia Consol Jacome, companya de feina i amiga de la víctima. Però consideren que va ser el seu home, Jordi Radresa, qui va captar el seu amic Nicolàs Morell, amb qui té llogada una casa a Mieres, i que després aquest va contactar amb Eugenio Pérez, àlies Rocky, amb qui havia coincidit a la presó. El primer indici és un SMS que Consol envia a la seva amiga infermera dient-li que li enviarà un client per a la consulta de podologia que es diu Carles Riera. Un nom fals. Aquest client va concertar hora per a la tarda del divendres 25 de setembre a través d’un telèfon ful. Cap a les sis va trucar dient que era a la porta i la infermera li va obrir. Però quan ell va haver entrat, va deixar la porta un xic oberta i darrere hi va entrar l’altre còmplice, que anava vestit com si fos un pintor o un operari d’obres. Jordi Radresa, segons la investigació, els esperava fora amb el cotxe. Nicolàs Morell ha admès que ell i Eugenio Pérez van entrar a casa de la infermera però és desentén del crim. Ell assegura que durant l’assalt la dona es va entrebancar amb una sabatilla i va caure a terra i es va colpejar, i que després l’altre assaltant la va arrossegar cap a una habitació. L’autòpsia revela que Font va rebre un cop a la cara que li va trencar el nas i que va morir per asfíxia. La van trobar lligada i emmordassada. Seguint amb el relat de la investigació, els dos assaltants, que no van obrir les caixes fortes ni van agafar els més de 15.000 euros de la bossa de mà de Font, van sortir a les 19.03 h del pis (on només es van trobar a faltar tres anells) i Radresa els va recollir amb el cotxe i després van anar junts cap a la casa de Mieres, d’on també havien sortit quan anaven a perpetrar l’assalt. Només Nicolàs Morell, l’home que va ser arrestat a Lloret, ha xerrat mínimament; els altres tres s’han acollit al seu dret a no declarar. La defensa de Radresa i Jacome, el lletrat Sergio Noguero, remarca que la declaració de Morell en cap moment menciona la participació de Consol Jacome i tampoc queda cap mena de constància que fos ella qui facilités la informació per anar a perpetrar el robatori.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia