Successos

seguretat

Crim al mig del carrer a Sabadell després del toc de queda

Un home de 37 anys, César Aníbal Fernández, nascut al Paraguai, va morir apunyalat dilluns a la nit a Sabadell en el decurs d’una batussa amb un altre home, Juan Carlos Melgarejo López, de 51 anys, veí i conegut de la víctima, que va ser arrestat hores després pels Mossos. Els fets van passar al carrer Poble Bubi després de les onze de la nit, és a dir quan ja estava vigent el toc de queda, que els protagonistes de la batussa havien infringit. Tot i que els serveis d’emergència es van mobilitzar per anar a socórrer la víctima, quan van arribar ja no van poder fer res per salvar-li la vida.

Aquest és el quart homicidi a Sabadell des de principi d’any. El 29 de gener va morir un colombià, Alberto Rodas, també en una baralla al carrer. Al juny els Mossos van detenir una parella sospitosa. El 5 de maig un home va matar el seu pare, i el 2 d’agost va ser trobat a casa seva el cos de Yolanda Zamorano, i el seu company va explicar que s’havia suïcidat, però setmanes després va ser empresonat per homicidi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia