Successos

La Guàrdia Urbana desallotja una festa multitudinària en un bloc d’apartaments turístics al districte d’Horta-Guinardó

La policia va enxampar prop d'una cinquantena de persones que no respectaven les mesures sanitàries, entre les quals tres menors

Es van interposar 265 denúncies per no complir les mesures de seguretat sanitàries relacionades amb la Covid-19

La Guàrdia Urbana de Barcelona va desallotjar dilluns passat una festa amb mig centenar de persones en un edifici de pisos turístics de lloguer al districte d’Horta-Guinardó.

La policia municipal va rebre l’avís cap a dos quarts de quatre de la matinada per veïns que es queixaven de molèsties pel soroll. Quan els agents van arribar al lloc van veure que als balcons de l’immoble hi havia persones que cridaven i ballaven. Al lloc dels fets també hi era el gestor dels pisos turístics, que va manifestar que l’immoble hauria d’estar buit en la seva totalitat ja que no hi havia cap reserva vigent.

La patrulla va demanar la presència de més gents degut a la gran afluència de persones a l’edifici i, acompanyada pel gestor dels pisos, va accedir a l’immoble on va comprovar que les portes dels 12 apartaments havien estat manipulades. A l’interior hi van localitzar 49 persones, tres d’elles menors d’edat, que no respectaven les mesures sanitàries establertes.

En total la Guàrdia Urbana va interposar un total de 265 denúncies per no complir les mesures sanitàries relacionades amb l’emergència sanitària. Els agents van observar que les estances havien patit nombrosos danys, tant en el mobiliari com a les parets, i també hi havia restes de menjar i begudes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia