Successos

Detenen un home per la mort d’una dona a Badia del Vallès

L’agressor podria ser el fill de la víctima, segons ha avançat la cadena Ser

Els Mossos han obert una investigació

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home per la seva presumpta implicació en la mort d’una dona a Badia del Vallès (Vallès Occidental), segons ha informat aquest dilluns el cos policial.

Cap a un quart de dotze d’aquest matí els Mossos han rebut l’avís d’una veïna que havia trobat la dona  morta al seu domicili.

Diverses dotacions de la policia catalana i efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) s’han desplaçat al lloc dels fets, on han constatat que el cos sense de la víctima presentava signes de violència.

Els agents han detingut un home per la seva suposada vinculació en el crim. Segons ha avançat la cadena SER, el detingut (de 48 anys d'edat) seria el fill de la víctima (de 94 anys). El mateix mitjà apunta que el sospitós podria patir algun trastorn mental.

La Divisió d’Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial Metropolitana Nord ha obert una investigació per esclarir els fets.


El govern condemna el crim masclista
El govern de la Generalitat ha condemnat el “feminicidi” que ha tingut lloc a Badia “presumptament a mans d’un fill” i ha expressat el seu “sentit condol” a la família.

La consellera de la presidència, Meritxell Budó, ha assegurat que “la lluita contra les violències masclistes és una prioritat” per al seu executiu. “No farem ni un pas enrere, no defallirem en aquesta lluita per a l’erradicació de la violència masclista”,  ha subratllat.

La portaveu ha assenyalat que “per poder combatre les violències masclistes cal treballar des de tots els àmbits per desmuntar totes les discriminacions que pateixen les dones en la societat patriarcal”. “Son totes aquestes discriminacions i desigualtats les que sostenen els actes més greus i l’expressió més cruel d’aquestes violències”, ha reblat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia