Successos

Enxampen a Mollet un conductor temerari que transportava 36 kg de marihuana

Els Mossos el van perseguir perquè circulava pel tercer carril de l’AP-7 i parlava pel mòbil

L’home, que ja havia perdut tots els punts del carnet, ha ingressat a presó per delictes contra la salut pública i de conducció temerària

Un home de 39 anys ha acabat a la presó després que els Mossos d’Esquadra li trobessin 36 kg de marihuana al cotxe que conduïa de manera temerària.

Els fets van passar diumenge a la tarda a l’AP-7, a l’altura de Mollet del Vallès, en sentit Girona. Una patrulla va voler aturar el cotxe de l’ara detingut perquè van observar que circulava pel tercer carril de l’esquerra, tot i que als altres dos no hi passava cap altre vehicle, i a més, el conductor parlava pel telèfon mòbil.

En lloc d’aturar-se, l’home va iniciar una fugida des de la sortida de l’autopista cap a la població de Mollet del Vallès. El fugitiu va  circular contra direcció per diverses vies fins que va xocar contra un altre vehicle a l’altura del carrer Gallecs. L’home va continuar la fugida a peu però finalment va ser interceptat pels Mossos a uns 300 metres del lloc de l’accident.

La policia va comprovar que a l’interior del cotxe hi havia 36 kg de marihuana. A més, el conductor no tenia permís de conduir perquè ja havia esgotat els punts.

Per tot plegat, va quedar detingut per  com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat del trànsit, per conduir de manera temerària, sense permís i per un delicte contra la salut pública.

L’home, de nacionalitat espanyola, veí de Sevilla i sense antecedents, va passar ahir dilluns a disposició judicial al Jutjat de Mollet del Vallès, el qual va decretar el seu ingrés a presó provisional.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia