Successos

Detinguda per estafar més de 21.000 euros

Els Mossos d’Esquadra van detenir una dona de 23 anys veïna de Girona per haver estafat més de 21.000 euros a diverses immobiliàries, que van denunciar el cas a la policia, segons informava l’agència ACN. La dona es presentava a les agències interessada a llogar un pis i aportava nòmines falses. Una vegada signava el contracte, no pagava ni les mensualitats ni els subministraments. Quan li trucaven per demanar que abonés els diners, la detinguda presentava comprovants falsificats. A més, rellogava les habitacions a coneguts seus i els demanava els diners per endavant. A més, l’estafadora va agafar 2.000 euros d’una entitat del Gironès: aprofitant que era la titular del compte bancari de la comissió de festes, la dona va fer dues transferències simulant que pagava dues factures a diferents empreses.

Els Mossos han descobert que la dona ja havia fet altres transferències fraudulentes al seu compte bancari. L’estafadora hauria entrat als comptes d’un company de pis seu i de dues exparelles per quedar-se’ls.

Els Mossos van detenir la dona el 16 de febrer. Se la considera autora d’estafa, apropiació indeguda i falsificació de documents públics. L’endemà, el 17 de febrer, va passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, que va ordenar la seva llibertat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia