Successos

Un incendi crema una casa del Call de Girona

El foc no va causar ferits, però va ensorrar un teulat del carrer Bellmirall

Deu dotacions dels Bombers van treballar ahir al matí per extingir un incendi en un habitatge del carrer Bellmirall, al cor del barri vell de Girona. L’avís el van rebre passats dos quarts d’onze del matí, i el foc, que va provocar una intensa columna de fum negre visible des de diversos punts de la ciutat, va afectar un immoble de planta baixa i dos pisos.

A causa de la violència de les flames, la teulada de l’edifici va acabar cedint, i els efectius dels Bombers es van haver de centrar en l’extinció des de fora per seguretat. Una persona que hi havia confinada a la casa va poder sortir abans de prendre mal, segons van informar els mateixos Bombers, que no tenien constància que quedés ningú més a dins. Tot i això, van haver de desallotjar vuit persones que residien a la zona. L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, va expressar el seu alleujament pel fet que no hi hagués hagut danys personals tot i l’aparatositat de l’incendi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia